Plattläggning Linköping

Gillner-Öhrling Mark och Fastighet AB – plattläggning Linköping

Med stort fokus på Tillförlitlighet Kvalitet Kommunikation

Plattläggning Linköping

Välkommen till Gillner-Öhrling Mark och Fastighet AB! Ett företag som erbjuder bland annat plattläggning i Linköping. Vi är ett litet företag som tar stolthet i att erbjuda tillförlitliga och kvalitativa mark- och anläggningsarbeten med tydlig kommunikation och hög kvalitet. Med vår erfarenhet och gedigna kompetens kan vi erbjuda pålitliga och hållbara resultat för varje projekt. Från vårt säte i Linköping utför vi projekt i närliggande områden.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert!

Plattläggning Linköping

VILKA vi är

Gillner-Öhrling Mark och Fastighet AB, grundat 2020 av Fredrik Gillner Öhrling, är drivet av passionen att skapa och leverera arbeten med stolthet och precision. Vi är ett litet företag som brinner för att skapa och leverera en produkt som man kan lämna över med stolthet. Genom täta samarbeten med lokala entreprenörer säkerställer vi att varje projekt utförs med noggrannhet och professionalism.

Plattläggning Linköping

Vad vi gör

Vi specialiserar oss på mark- och anläggningsarbeten för både privatpersoner, företag och föreningar. Våra tjänster omfattar allt från stenläggning till dränering. Oavsett arbete tar vi alltid ett helhetsansvar, från planering till utförande, och erbjuder helhetslösningar där vi ansvarar för underentreprenörer för de arbeten som vi inte utför själva.

Plattläggning Linköping

Våra tjänster

Vi på Gillner-Öhrling Mark och Fastighet AB är dedikerade till att erbjuda kvalitativa mark- och anläggningsarbeten på ett effektivt och professionellt sätt. Inget arbete är för litet eller för stort då vi har breda samarbeten för att alltid kunna erbjuda rätt insats och kompetens.

Gillner-Öhrling Mark och Fastighet AB

MUTEBO HASSELGÅRD 1, 585 97 Linköping
072-443 07 25
Vi finns även på Instagram
Tomtplanering på schemat!
Veckan avslutas i snöstorm och däckexplosion på fullastad maskintrailer… Tack vare fantastisk hjälp så kom maskinen till arbetsplatsen före frukost, maskintrailern och två nya kvalitetsdäck från @dackhusetjagarvallen kom hem innan kvällen. #livetpåenpinne